App

Mura Bike 2018.

U sklopu projekta CIAN 2.0 sufinanciranog iz programa suradnje V-A Mađarska- Hrvatska 2014.-2020. TZ Međimurske županije organizira biciklijadu i ciklomaraton u subotu 22.09.2018.u Goričanu. Nakon okupljanja biciklijada i ciklomaraton startaju istovremeno u 11.00 sati iz Goričana.

Trasa

Trasa ciklo maratona MURA BIKE je duljine 140km za učesnike iz Varaždina i Čakovca, 110km za učesnike iz Preloga i 80km za učesnike iz Goričana. Trasa biciklijade je 27 km.

TRASA CIKLOMARATONTRASA BICIKLIJADA Image
Image

Ciklo maraton

Na ciklo maraton MURA BIKE su organizirani grupni polasci do Goričana (uz pratnju vozilom) i to iz Čakovca ispred Gradskih bazena u 09:00 sati i iz Varaždina ispred Arene Varaždin u 09:00 sati. Nakon zajedničke vožnje do hotela Panorama u Prelogu, u 10:15 sati slijedi nastavak vožnje do Goričana. Lokalni sudionici ciklo maratona MURA BIKE mogu se priključiti u Goričanu.

Trasa je asfaltirana i vodi kroz Mađarsku uz lijevu stranu Mure. U Murakerszturu kod želježničkog mosta na Muri (kraća makadamska dionica 1 km) je predviđen odmor, priključenje mađarskih sudionika i zajedničko fotografiranje. Slijedi kratak postanak uz okrijepu u centru Murakersztura kod osnovne škole i nastavak puta preko Nagykanizse. Osigurana je pratnja vozilom. Na startno-ciljnom prostoru u Goričanu je organizirana okrijepa, a ručak po završetku ciklo maratona MURA BIKE (uz prigodni program)*.


  • Trasa: Goričan - Letenye - Murakersztur - Nagykanizsa - Mlinarci - Letenye - Goričan
  • Ukupna dužina ovisno o mjestu priključenja: 140 km (Varaždin) / 110 km (Prelog) / 80 km (Goričan)
  • Start: u 11:15 sati kod Šuderice u Goričanu
  • Cilj: u 16:00 sati kod Šuderice u Goričanu
  • Organizator osigurava povratak autobusom i prijevoz bicikala za ograničen broj učesnika na relaciji Goričan - Čakovec - Varaždin. Prijave za prijevoz do popunjenja mjesta nakon završetka u Goričanu.


VIŠE O PROGRAMU

Biciklijada

Biciklijada se vozi po novo uređenoj trasi uz rijeku Muru. Prilagođena je svim uzrastima i vrstama bicikla. Okrjepa na okretištu u Kotoribi. Osigurana je pratnja vozilom. Na startno-ciljnom prostoru u Goričanu je organizirana okrijepa, a ručak po završetku ciklo maratona MURA BIKE (uz prigodni program i poligon spretnosti).


  • Trasa: Goričan - Kotoriba - Goričan
  • Dužina: 27 km
  • Start: u 11:00 sati kod Šuderice u Goričanu
  • Cilj: u 16:00 sati kod Šuderice u Goričanu
Image

Za učesnike osigurali smo

Prvih 400 učesnika koji se uredno prijave i registriraju dobivaju poklon majicu. Ista se podiže prilikom registracije na mjestu starta u navedenom vremenu za registraciju. Neregistrirani i zakašnjeli učesnici, a koji su prijavljeni, mogu podići poklon majicu kasnije, a do kraja maratona ili biciklijade bez obzira natjecali se ili ne.

Majica sa logom

Majica sa logom biciklističkog maratona. Naljepnica za sve koji završe utrku, tzv. "finisher sticker"

Piće i jelo

Piće na zonama okrjepe (FEED zone). Jelo nakon cilja za sve učesnike i pratnju.

Osiguranje

Osiguranje učesnika od nezgode na maratonu/biciklijadi kod osiguravajućeg društva. Hitna pomoć u pripravnosti.

Prijave traju do 20. rujna.

Prijava za:Odaberi polazište:Nakon prijave potrebno je izvršiti registraciju (potpisna lista) na mjestu starta na startno ciljnom prostoru na dan maratona ili biciklijade.