Válassz nyelvet

Kerékpárral Muraköz útjain

22.04.2019.

INDULÁS 9.00 ÓRAKOR

Az érdeklődők bármikor 18:00 óráig bekapcsolódhatnak a meghatározott belépési / kilépési ponton.
Résztvevők: minden érdeklődő Muraközi lakos, Horvát Köztársasság bármely megyéjének lakosa, szomszédos országok lakosai.
Minden résztvevő bekapcsolódhat a kerékpározásba,a következő pontokon:

A pontok

a települések központjában a főút mentén találhatók és BIMEP plakátokkal kerülnek megjelölésre. A pontokon a szervező személyzet BIMEP pólókban lesz jelen. A kerékpározásba való bekapcsolódáskor a BIMEP pontok egyikén minden résztvevő köteles kitölteni a részvételi jelentkezési űrlapot. A BIMEP-en minden résztvevő saját felelősségére vesz részt melyet a nevezési lapon saját aláírásával igazol.

A nevezési lapot 18 éven aluli gyermek esetében a szülő (gondnok) írja alá. A pontokon (startnál) az ügyeletes személyek átadják a diplomát és lepecsételik az adott pont megnevezésével. Minden ponton való áthaladáskor a részvevők pecsétet kapnak a pont megnevezésével. Összesen 16 pont kerül megszervezésre.

A BIMEP összes résztvevője

köteles a közúti közlekedésról szóló törvény, főképp a kerékpározásról és a fényvisszaverő mellény használatáról szóló rendeletek betartásárról. A 16 éven aluli személyek kötelesek védő sisakot viselni a kerékpározás közben. Figyelmet kell fordítani saját biztonságukra és más résztvevők biztonságára.

A Muraköz megyei rendőrkapitányság saját belátása vagy bejelentés szerint a kerékpárosok nagyobb csoportjait kísérheti. A diplomán feltüntett számokon kérhet segítséget

Rossz időjárás esetén a BIMEP nem halasztjuk el!