Odabir jezika

Biciklima međimurskim putevima

22.04.2019.

POČETAK JE U 9.00 SATI

Svi zainteresirani se mogu u bilo koje doba uključit na određenom ulazno/izlaznom punktu sve do 18.00 sati.
Sudionici: svi zainteresirani građani Međimurja, ostalih županija Republike Hrvatske, kao i susjednih država
Svaki sudionik može se uključiti u vožnju biciklom na nekom od punktova koji će se nalaziti u:

Punktovi

se nalaze u centru mjesta uz glavnu cestu i oznaćeni su plakatima BIMEP-a. Na punktovima je prisutno organizacijsko osoblje u majicama BIMEP-a. Prilikom uključenja u BIMEP na jednom od punktova, svaki sudionik je dužan ispuniti prijavnicu za sudjelovanje.

BIMEP se vozi na vlastitu odgovornost što se i potvrđuje potpisom. Za djecu ispod 18 godina prijavnicu potpisuje i roditelj (staratelj).Dežurne osobe na punktu (startu) izdaju diplomu i utiskuju pečat s nazivom tog punkta. Prolaskom kroz svaki punkt sudionici dobivaju pečat s nazivom tog punkta. Ukupno je organizirano 16 punktova.

Svi učesnici BIMEP-a

su dužni poštivati odredbe ZOSPC, a posebice vezano uz vožnju biciklima i nošenju reflektirajućih materijala. Osobe mlađe od 16 godina obavezni su nositi zaštitnu kacigu tijekom vožnje na biciklu.Potrebno je obratiti pažnju na vlastitu sigurnost, a i sigurnost ostalih učesnika.

PU Međimurska će prema vlastitoj prosudbi ili po dojaviti vršiti pratnju većih grupa biciklista. Za pomoć je potrebno obratiti se na brojeve istaknute na diplomi.

U slučaju lošeg vremena BIMEP se ne odgađa!